Search

back to top

Vragen

Tevredenheid bij onze klanten is onze prioriteit nummer 1. Duidelijke communicatie is hierbij enorm belangrijk. Daarom hebben we hieronder een aantal vragen & antwoorden opgelijst die onze aanpak verduidelijken. Mocht er toch nog iets niet duidelijk zijn, U kan ons altijd een mailtje sturen. Wij proberen Uw vraag nog dezelfde dag te beantwoorden.

Bestellen

Dat kan. Tijdens het plaatsen van je bestelling kan je de naam en het leveringsadres van de gelukkige opgeven. Pakketjes worden bij ons steeds leuk verpakt, op die manier is het altijd een beetje feest.

Als je een artikel kan bestellen op onze website, dan betekent dit dat we het ook echt in voorraad hebben. Je hoeft dus geen weken te wachten op je bestelling, na ontvangst van betaling kunnen we meteen leveren.

Geen probleem. Het kan altijd gebeuren dat er een foutje gebeurde bij het plaatsen van de bestelling. Stuur ons snel een mailtje, wij passen het voor je aan.

Op de detail-pagina van een artikel ziet U of een artikel nog in voorraad is of niet. Is een artikel niet meer in voorraad, dan kan U ons steeds een mailtje sturen – door gebruik te maken van de share-knop. Op die manier kunnen we U laten weten wanneer het product opnieuw voorradig is.

Nee, het risico op transportschade wordt groter wanneer artikelen uit hun originele verpakking worden gehaald.

Spamfilters zorgen er soms voor dat mailtjes niet correct toekomen. Heb je een orderbevestiging op je scherm gekregen na het plaatsen van je bestelling, dan kan je er van uitgaan dat we je order goed ontvangen hebben. Vind je onze mail niet terug in je mailbox en ook niet in je spamfolder, stuur ons dan een mailtje, wij kijken het voor je na.

Verzenden

Meer informatie omtrent de verzendingstarieven vindt u op volgende pagina: Verzending

Geen enkel probleem. Stuur ons een mailtje of bel ons voor een afspraak 0484/98.09.07. Producten worden enkel meegegeven na ontvangst van betaling.

Geen enkel probleem. Tijdens het plaatsen van uw bestelling kan u het adres van uw buren, een goede vriend(in) of van uw werk invullen. Gaf u toch uw eigen adres op, maar bent u niet thuis? In geval van afwezigheid wordt een berichtje in de brievenbus achtergelaten. Je kan dan het pakje zelf afhalen in het postkantoor binnen de 14 dagen. Neem altijd contact met ons op wanneer het pakket niet geleverd is binnen de 10 werkdagen na ontvangst van de verzendingsmail!

Uw bestelling wordt verstuurd van zodra we uw betaling hebben ontvangen. Voor Belgie moet u ongeveer 1-2 werkdagen rekenen, voor Nederland 1-3 werkdagen. Als u heeft gekozen voor een online betaling heeft u het pakket het snelst.

Van zodra een pakketje verzonden is versturen wij u een bevestigingsmail met daarin een tracking-code. Hiermee kan u uw pakket opvolgen: voor bpost via het trackingsysteem van bpost en voor postnl via het trackingsysteem van postnl. Vul uw persoonlijke tracking-code in bij het veld barcode.

De wet “verkoop op afstand” bepaalt dat de verzender (kidsdinge) verantwoordelijk is voor de zending tot op het ogenblik van ontvangst. Wij zorgen ervoor dat elke zending door ons traceerbaar is van bij het vertrek tot op het moment van levering. Is de levering nog niet gebeurd binnen een termijn van tien werkdagen nadat de betaling werd uitgevoerd, neem dan contact met ons op. Wij onderzoeken wat er gebeurd is met je bestelling en nemen de nodige maatregelen om tot een oplossing te komen.

Het gebeurt gelukkig bijna nooit, maar mocht er toch iets niet in orde zijn met de bestelling, meld ons dat dan altijd via email, meteen na ontvangst van het pakket, liefst met een foto van de schade. Gooi nooit de postverpakking weg voor je hebt vastgesteld dat de bestelling in goede staat is. Retourzendingen dienen altijd in overleg te verlopen, stuur dus ook nooit een zending op eigen initiatief terug naar ons! Meer over het retourneren van artikelen kan je lezen in onze Algemene Voorwaarden.

Volgens de wet “verkoop op afstand” heb je het recht van de aankoop af te zien binnen een termijn van 14 werkdagen na ontvangst, zonder dat je hiervoor een reden hoeft op te geven. Let wel, retourzendingen moeten altijd eerst gemeld worden! Contacteer ons onmiddellijk via email, wij laten je dan weten hoe de retourzending dient te verlopen. Zendingen die onaangekondigd worden geretourneerd zullen niet worden terugbetaald! Lees meer over het retourneren van artikelen in onze Algemene Voorwaarden.

Betalen

Meer informatie omtrent de betaalmogelijkheden vindt u op volgende pagina: Betaling

Bij elk artikel wordt de prijs inclusief btw weergegeven (exclusief leveringskosten).

Andere vragen

Bel ons of stuur ons een mailtje. Wij contacteren u zo snel mogelijk terug.