Search

back to top

Blog

ShowUp event te Amsterdam

Afgelopen weekend heb ik het ShowUp event te Amsterdam bezocht, een inkoopbeurs met unieke merken en sessies over trends en lifestyle. Hieronder vind je mijn persoonlijke favorieten terug.

Papieren bloemen Linda Nieuwstad (1)

ShowUp event te Amsterdam

Van zodra je binnenkwam in het ShowUp event te Amsterdam kon je de mooie grote handgemaakte papieren bloemen ontdekken van de Nederlandse ontwerpster Linda Nieuwstad.

Shine at Showup event te Amsterdam (2)

Kidsdinge gespot

Bij deze originele setting kon ik het niet laten om ook even in de picture te staan 😉

Scandinaviaform (3)

Kidsdinge Scandinaviaform

Ontwerpster Eva Levin runt sinds voorjaar van 2014 haar bedrijf Scandinaviaform. Daarvoor volgde ze een studie Zilversmid en Design aan de Folk Universiteit in Lund (Zweden).

De vazen Glasilium en Consilium bieden de perfecte setting voor een bloem, een gras halm, een tak of een blad. Gemaakt van koper, kurk, glas en porselein benadrukken de vazen de waardering van de kleine dingen in het dagelijkse leven. “Vaak lopen we een veld met grassen en wilde bloemen voorbij zonder te zien hoe iedere plant eigenlijk een wonder van de natuur is”. Eva wil met deze vazen dat gevoel vast leggen en de bloemen tonen zoals ze groeien in de natuur. Breng de natuur in huis, vereenvoudig en tegelijkertijd vergroot. Toon de plant in al haar schoonheid, zelfs het kleinste onkruid.

Paper Eden – Japanse bloemen van papier (4)

Kidsdinge

Gespot in Milaan bij Rosanna Orlandi, de papieren bloemen van designstudio Edenworks en Siwa. Speciaal voor ShowUp is een nieuwe installatie gemaakt.
De bloemen van papier worden gemaakt volgens een eeuwenoude Japanse traditie.

Trends 2017-2018 (5)

Kidsdinge Trends ShowUP

Op ShowUp kon je 4 trendpodia spotten met dé trends voor 2017-2018: Brutalist, New Mythology, Democrate by design en Regenerate.
“New Mythology” is mijn persoonlijke favoriet met roze en gouden details.

ListenUp Anki Wijnen – Zilverblauw (6)

Kidsdinge ListenUP

De Nederlandse Anki Wijnen van de blog Zilverblauw heeft een nieuw boek “Snap” uit over fotograferen met je smartphone.
Via de sessies van ListenUp deelt ze haar tips en tricks om te laten zien hoe je fantastische foto’s kan maken met je smartphone.
Het eerste boek “Shoot” “fotograferen met je hart” van Zilverblauw is een grote favoriet bij kidsdinge.

Renske Versluijs (7)

ShowUp event te Amsterdam

Renske Versluijs  lanceerde in 2010 haar eigen label. Ze heeft een natuurlijke liefde voor materialen, kleuren en patronen die je ziet als je haar collectie ontdekt.
De accessoires zijn in Europa gemaakt van Frans zacht leer in helder koper en hebben roze koperen fittingen uit Italië.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

No Comments

Leave a Comment