Search

back to top

Blog

Hoeked De beste donuts van Antwerpen

logo Hoeked Doughnuts

Hoeked de beste donuts van Antwerpen.

Als je verzot bent op donuts ga dan zeker eens langs bij “Hoeked Doughnuts”aan de Oudaan,midden in de Antwerpse shoppingbuurt.

Hoeked Dougnuts is een shop met handgemaakte vierkante verse donuts van Joris en Caroline. De twee hadden nood aan een nieuwe uitdaging en sloten na 20 jaar hun bakkerij in Grembergen om Doughnutier te worden in Antwerpen.

logo Hoeked Doughnuts

De heerlijke unieke smaken van de donuts zijn geïnspireerd uit de vele tripjes van Joris en Caroline naar New York en Londen.

Als je binnenkomt bij Hoeked Doughnuts is het moeilijk om te weerstaan aan al dat lekkers! Er zijn vaste klassiekers zoals Milli Vanilli met pistache noten en Bitter Sweet met chocolade ganache maar ook een originele versie van de Boule de Berlin ( Hoeked Berliner is mijn persoonlijke favoriet!)

Laat je verleiden door de smaken Salty Sweet ( een caramel donut met een snuifje zout uit Ibiza) MatchaMatcha ( Japanse thee ganache afgewerkt met geroosterde noten ), Crème Brulee, Blueberry, Mango Raspberry, Lemon Crumble ( afgewerkt met een zeste van citroen ), Red Jelly, Triple B met speculaaskruiden,… en niet te vergeten sommige donuts zijn ook lactosevrij.

lekkere doughnuts  

Er zijn een aantal krukken voorzien om ook ter plaatse te genieten van een huisgemaakte ice-tea, Ritchie limonade of lekkere koffie.

Hoeked Dougnuts is een take-away, als je echt niet kan weerstaan aan al dat lekkers dan kan je ook online (als je in de buurt woont) donuts laten leveren door Deliveroo.

Hoeked Doughnuts is geopend vanaf 11u aan de Oudaan 4 in Antwerpen ( zijstraat van de hippe Kammenstraat ), maandag en zondag gesloten. ( open op koopzondag )

Nog meer inspiratie voor heerlijke desserten? Kijk dan op het Pinterest moodboard van Kidsdinge! Laat het smaken en laat gerust weten welke donut je favoriet is!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

No Comments

Leave a Comment