Search

back to top

Blog

Favoriete hotspots in Utrecht

Utrecht is mijn persoonlijke favoriete stad, door jaarlijks verschillende keren nieuwe collectie in te kopen voor mijn online shop Kidsdinge heb ik de mooie binnenstad van Utrecht ontdekt.

Als je op zoek bent naar de hipste accessoires, ringen of de nieuwste fashion trends,.. ga dan zeker eens langs bij My Jewellery.

Je kan My Jewellery spotten in de Oudkerkhof 5 in de mooie binnenstad van Utrecht. Of online de nieuwste collecties ontdekken!

Homestock Utrecht is ook zeker een bezoekje waard,.. hou je van mooie woonaccessoires of een volledige nieuwe inrichting?

Bij Homestock kan je een mooie mix terugvinden van verschillende producten en interieur stijlen. En ja, uiteraard is de roze zetel een fantastische eyecatcher! Homestock kan je spotten op de Oude Gracht 176.

Dorst gekregen van je citytrip of zin in streetfood? Ga dan naar de Rum Club aan de oude gracht a/d Werf 111 in Utrecht,..midden in het centrum van de binnenstad.

Je kan bij Rum Club heerlijk op het terras vertoeven in een strandstoel aan de oude gracht en bootjes spotten.

Een frisse Desperados met limoen is mijn favoriete drankje op een zomerse dag! Schol!

Voor je naar huis gaat, ga dan nog zeker even langs Rood & Bloem

Een prachtige plantenwinkel van Carolien met een originele collectie planten en supermooie bloempotten.

Ik ben alvast heel blij met mijn Calathea Roseopicta Dottie, een trendy luchtzuiverende kamerplant uit het tropische regenwoud van Zuid-Amerika met felroze lijnen in het blad.

De persoonlijke service van Carolien is super!

Kennen jullie nog favoriete hotspots in Utrecht?

Laat het gerust even weten.

Liefs, Inge

No Comments

Leave a Comment