Search

back to top

Rice set 6 melamine lepels kort multicolor

Rice set 6 melamine lepels kort multicolor

Rice set 6 melamine korte lepels multicolor Geef kleur aan je koffiemomenten met onze bundel van 6 melamine theelepeltje in de 'La Joie De Vivre' (De Zin Van Het Leven) kleuren. Perfect om wat vrolijkheid toe te voegen aan je favoriete drankje of dessert. Houd er rekening mee dat deze lepels niet geschikt zijn voor kinderen onder 3 jaar. Dit product is gemaakt van melamine wat praktisch, duurzaam en essentieel is voor het dagelijkse gebruik, feestjes, picknicks en nog veel meer. De lepels zijn gemaakt van melamine van de hoogste kwaliteit, herbruikbaar en vrij van bisfenol A en ftalaten. Melamine kan in de vaatwasser gewassen worden, maar is niet geschikt voor de magnetron. Afmeting lepel: 14cm Maximum 70° graden bij gebruik 

Rice set 6 melamine korte lepels multicolor

Geef kleur aan je koffiemomenten met onze bundel van 6 melamine theelepeltje in de ‘La Joie De Vivre’ (De Zin Van Het Leven) kleuren.

Perfect om wat vrolijkheid toe te voegen aan je favoriete drankje of dessert.

Houd er rekening mee dat deze lepels niet geschikt zijn voor kinderen onder 3 jaar.

Dit product is gemaakt van melamine wat praktisch, duurzaam en essentieel is voor het dagelijkse gebruik, feestjes, picknicks en nog veel meer.

De lepels zijn gemaakt van melamine van de hoogste kwaliteit, herbruikbaar en vrij van bisfenol A en ftalaten.

Melamine kan in de vaatwasser gewassen worden, maar is niet geschikt voor de magnetron.

Afmeting lepel: 14cm

Maximum 70° graden bij gebruik