Search

back to top

Daisy melamine beker sfeer

Daisy melamine beker sfeer

Daisy melamine beker Daisy is een melamine beker met lieflijke madeliefjes op een zachtroze achtergrond.  De beker is super praktisch voor zowel kinderen als volwassenen. De Daisy melamine beker kan overal voor worden gebruikt - om te drinken, voor potloden of voor een picknick.  Dit product is gemaakt van melamine dat praktisch, duurzaam en essentieel is voor het dagelijks leven, feesten, picknicks en nog veel meer. De  melamine bekers zijn van de hoogste kwaliteit, herbruikbaar en vrij van bisfenol A en ftalaten. RICE gebruikt EU-gecertificeerde testrapporten, goedgekeurd door de ‘Danish Veterinary and Food Administration’. Melamine kan in de vaatwasser maar is niet geschikt voor de magnetron. Afmeting:9cm 

Daisy melamine beker

Daisy is een melamine beker met lieflijke madeliefjes op een zachtroze achtergrond.  De beker is super praktisch voor zowel kinderen als volwassenen.

De Daisy melamine beker kan overal voor worden gebruikt – om te drinken, voor potloden of voor een picknick. 

Dit product is gemaakt van melamine dat praktisch, duurzaam en essentieel is voor het dagelijks leven, feesten, picknicks en nog veel meer.

De  melamine bekers zijn van de hoogste kwaliteit, herbruikbaar en vrij van bisfenol A en ftalaten.

RICE gebruikt EU-gecertificeerde testrapporten, goedgekeurd door de ‘Danish Veterinary and Food Administration’.

Melamine kan in de vaatwasser maar is niet geschikt voor de magnetron.

Afmeting:9cm