Search

back to top

Handzeep mint

Handzeep mint

Bio summer zeep Le Tonifant mint Maak kennis met het coolste stuk zeep van de stad. Serieus... die stimulerende mix van groene munt, pepermunt en tea tree geeft een verfrissende verlichting aan je huid, zonder dat je het koud krijgt. De planten zijn ook antibacterieel, dus in combinatie met onze koudverwerkte biologische zeep krijg je een superreiniging die je huid niet uitdroogt. Hoe cool is dat? ✓ Aroma: bloemig-citrus en verfrissend – zoals een boomgaardtuin. ✓ Antibacterieel: super reiniger. ✓ Versierd: drie tinten koel indigo plantenextract. ✓ 90% biologisch (100% natuurlijk) ✓ Veganistisch, dierproefvrij & palmvrij ✓ 100% biologisch afbreekbaar: beter voor huid & oceaan

Bio summer zeep Le Tonifant mint

Maak kennis met het coolste stuk zeep van de stad. Serieus… die stimulerende mix van groene munt, pepermunt en tea tree geeft een verfrissende verlichting aan je huid, zonder dat je het koud krijgt.

De planten zijn ook antibacterieel, dus in combinatie met onze koudverwerkte biologische zeep krijg je een superreiniging die je huid niet uitdroogt. Hoe cool is dat?

✓ Aroma: bloemig-citrus en verfrissend – zoals een boomgaardtuin.
✓ Antibacterieel: super reiniger.
✓ Versierd: drie tinten koel indigo plantenextract.
✓ 90% biologisch (100% natuurlijk)
✓ Veganistisch, dierproefvrij & palmvrij
✓ 100% biologisch afbreekbaar: beter voor huid & oceaan