Search

back to top

Over ons & verkooppunten

Kidsdinge Cadeautjes voor kids en jezelf
Inge, fiere mama van Emma, Marie en Mathijs, met een fijn oog voor creatieve en unieke cadeautjes voor kinderen en jezelf. Verzot op chocolade en koffie verkeerd, grote fan van kleurrijke illustraties, zonneschijn, Antwerpen en Londen… haalt veel inspiratie uit interieur en lifestyle magazines. Deelt ook graag haar inspiratie met jullie via het kidsdinge Pinterest moodboard. Kidsdinge is ondertussen hét populairste Pinterest moodboard in België.
kidsdinge cadeautjes voor kids en jezelf

Kidsdinge laat je inspireren.

“Kids d’ Inge”: Inge & kids, voor de eerste keer online in 2010 als “www.kidsdinge.com”

Als fiere mama van 3 werd m’n droom in 2010 werkelijkheid: de start van een eigen unieke online webshop.  Een persoonlijk uitgekozen collectie educatief speelgoed,wenskaarten en cadeautjes voor jezelf: dit alles goedgekeurd door het kidsdinge-test team.

Ondertussen zijn we reeds 13 jaar online en blijft het onze passie om op beurzen in binnen-en buitenland op zoek te gaan naar unieke producten waar je gewoon blij van wordt:  niet de volledige collecties, enkel de allermooiste cadeautjes krijgen een plaatsje in de kidsdinge webshop.

Van de zoektocht naar unieke producten tot het inpakken als een echt cadeautje.

Mijn persoonlijke inspiratie deel ik ook graag via het kidsdinge Pinterest moodboard, ondertussen het populairste Pinterest moodboard van België. Ben je op zoek naar extra inspiratie voor je interieur,illustraties,lekkere dessertjes met veel chocolade… laat je inspireren!

Kidsdinge verschijnt ook regelmatig in de pers en in verschillende magazines, blogs, …neem gerust een kijkje op onze “Gespot & in de media” pagina.

Ons team

Inge, fiere mama van Emma, Marie en Mathijs, met een fijn oog voor unieke cadeautjes voor kinderen en jezelf. Verzot op chocolade en koffie verkeerd, grote fan van kleurrijke illustraties, zonneschijn, Antwerpen en Londen… haalt veel inspiratie uit interieur en lifestyle magazines. Deelt ook graag haar inspiratie met jullie via het kidsdinge Pinterest moodboard. Kidsdinge is ondertussen hét populairste Pinterest moodboard in België met meer dan 2,5 miljoen volgers.

Hallo, ik ben Emma. Destijds ben ik bij kidsdinge gestart als “Chief Test Officer“. Ondertussen maak ik deel uit van de creatieve cel binnen kidsdinge en ga ik samen met mijn mama op zoek naar mooie cadeautjes voor kidsdinge. Ondertussen zit ik al in het 5de middelbaar. Na school zit ik vaak te oefenen op de piano, samen met toneelspelen is dat het liefste wat ik doe. Mijn overtollige energie raak ik kwijt op de scouts.

Hallo,ik ben Marie. Binnen kidsdinge ben ik een onmisbare schakel als het op stijl en looks aankomt. Ik waak erover dat alle producten voldoen aan onze kidsdinge huisstijl. Ik zit momenteel in tweede middelbaar. Speel graag piano en ben verzot op de scouts!

Kidsdinge Mathijs 2016

Kiekeboe, ik ben Mathijs. Ik ben gestart bij het kidsdinge team in 2010 als stagiair en zit momenteel nog volop in mijn opleidingsperiode. Mijn zussen leren mij dagelijks de knepen van het vak.Ik zit momenteel in het 4e leerjaar en knutsel, voetbal & zwem graag.

Contacteer ons

Hulshout 1
2930 Brasschaat
info@kidsdinge.com
+32 (0)484 98 09 07

Openingsuren

Maandag tot Vrijdag : 10 – 18u.
Weekend: Afhalen na afspraak

Verkooppunten

Jacobs Conceptstore

Stadsfeestzaal Antwerpen

Openingsuren: 

Maandag t/m zaterdag: 9u – 19u

Eerste koopzondag van de maand 10u – 18u

Jacobs Conceptstore

Shopping Promenade Kapellen

Openingsuren: 

Maandag t/m zaterdag: 9.30u – 18.30u

Jacobs Concepstore

Antwerpsestraat 20 Lier

Openingsuren:

Maandag t/m zondag: 10u – 19u

Winkel vol Winkels 

Stationsstraat 1

2910 Essen

Openingsuren:

Dinsdag t/m zaterdag: 10u – 18u

Combidee

Bredabaan 225

2930 Brasschaat

Openingsuren:

Woensdag t/m zaterdag 10u – 18u