Search

back to top

Little Escapes – Hotspot Den Bosch

Little Escapes – Hotspot Den Bosch

Little Escapes - Hotspot Den Bosch

Little Escapes
Boek “Little Escapes”
Onlangs heb ik het boek Little Escapes gespot van de Nederlandse blogster Maartje van de blog by Barts Boekje met de beste tips om koffie te drinken, te tafelen of te logeren.
In het boek Little Escapes met mooie zachtroze linnen hardback cover kan je 208 uitstekende slaaptips en eetadressen spotten.
Bij elk logeeradres zijn er drie of meer tips om in de buurt te ontdekken.

Eén van mijn persoonlijke favoriete steden om te bezoeken in Nederland is Den Bosch.
Omdat ik verzot ben op koffie verkeerd en chocolade heb ik dankzij de tip in Little Escapes gekozen om eens een bezoekje te brengen bij Robbies in den Bosch.
Robbies is een conceptstore van 1000m2 met lifestyle accessoires ( mooie wijnglazen!) & een brunchlocatie in een voormalig bankgebouw.
Ga zeker eens kijken achteraan in de conceptstore om de oude goudkleurige kluizen van het voormalige bankgebouw te spotten!
En voor de liefhebbers van heerlijk dessert,… de torenhoge stapel chocolade, brownies, cheesecakes en worteltaart lachen je vanaf de toonbank toe.

Er heel even tussenuit. Natuurlijk kun je naar Kopenhagen, New York of Parijs en absoluut, er zijn boeken vol geschreven waar je in die wereldsteden kunt eten en logeren.
Maar wat als je maar een nachtje of 2 weg wilt? Niet te ver of te ingewikkeld? In het boek Little Escapes kan je voor ieder weekend van het jaar inspiratie op doen.

Hebben jullie nog fijne logeertips? Laat gerust een comment achter, ik ben benieuwd naar jullie tips!
Liefs, Inge