Search

back to top

Dopper Blazing Black 350 ml drinkbus

Dopper Blazing Black 350 ml drinkbus

Dopper Drinkbus Insulated Blazing Black 350ml  Eén fles. Alle seizoenen. Wat het weer ook doet, de 350 ml Dopper Insulated Blazing Black is de perfecte handlanger waarmee jij voor water uit de (warmwater-)kraan kiest. Wind, hagel of een meter sneeuw: in deze paarse thermosfles blijft je water, thee of koffie 9 uur warm of 24 uur koud. En blijf jij bijdragen aan het redden van onze oceanen. Het. Hele. Jaar. De roestvrijstalen body is afgewerkt met een duurzame powercoating. Vertaling: ziet er geweldig uit en is bestand tegen krassen. De kers op de taart? Dankzij het driedelige ontwerp is je Dopper gemakkelijk te vullen en schoon te maken. Door jou, of door je vaatwasser (op max 65 graden). Fles met een missie  Dopper is een Certified B Corporation: we gebruiken zakendoen als een kracht voor het goede. Elke verkochte fles vermindert plasticvervuiling en biedt toegang tot schoon drinkwater in Nepal. In 2020 lanceerden we de Dopper Wave – een wereldwijde beweging van individuen, bedrijven en organisaties die zich inzetten tegen plasticvervuiling door wegwerpwaterflessen uit hun leven, kantoren en evenementen te bannen. Duurzaamheid   Dopper Insulated wordt op verantwoorde wijze in China geproduceerd volgens de BSCI Code of Conduct. Vervoerd met uitsluitend biobrandstoffen, dankzij onze samenwerking met GoodShipping. Ons doel is bijdragen aan een circulaire economie. Daarom is deze waterfles Cradle to Cradle Certified™ Bronze. Specificaties  Thermosfles Dubbelwandig vacuüm geïsoleerd Geschikt voor warm en koud water Afmetingen en gewicht  Inhoud 350 ml Diameter 6 cm Hoogte 23,6 cm Gewicht 270 gr Materialen 18/8 roestvrijstaal (body en cap) PP — Polypropyleen (cap) Tritan (cup) Siliconen (seal in cap and cup) BPA en Ftalaat vrij

Dopper Drinkbus Insulated Blazing Black 350ml 

Eén fles. Alle seizoenen.

Wat het weer ook doet, de 350 ml Dopper Insulated Blazing Black is de perfecte handlanger waarmee jij voor water uit de (warmwater-)kraan kiest. Wind, hagel of een meter sneeuw: in deze paarse thermosfles blijft je water, thee of koffie 9 uur warm of 24 uur koud. En blijf jij bijdragen aan het redden van onze oceanen. Het. Hele. Jaar.

De roestvrijstalen body is afgewerkt met een duurzame powercoating. Vertaling: ziet er geweldig uit en is bestand tegen krassen. De kers op de taart? Dankzij het driedelige ontwerp is je Dopper gemakkelijk te vullen en schoon te maken. Door jou, of door je vaatwasser (op max 65 graden).

Fles met een missie 

Dopper is een Certified B Corporation: we gebruiken zakendoen als een kracht voor het goede. Elke verkochte fles vermindert plasticvervuiling en biedt toegang tot schoon drinkwater in Nepal. In 2020 lanceerden we de Dopper Wave – een wereldwijde beweging van individuen, bedrijven en organisaties die zich inzetten tegen plasticvervuiling door wegwerpwaterflessen uit hun leven, kantoren en evenementen te bannen.

Duurzaamheid  

Dopper Insulated wordt op verantwoorde wijze in China geproduceerd volgens de BSCI Code of Conduct.
Vervoerd met uitsluitend biobrandstoffen, dankzij onze samenwerking met GoodShipping.
Ons doel is bijdragen aan een circulaire economie. Daarom is deze waterfles Cradle to Cradle Certified™ Bronze.
Specificaties 

Thermosfles
Dubbelwandig vacuüm geïsoleerd
Geschikt voor warm en koud water
Afmetingen en gewicht 

Inhoud 350 ml
Diameter 6 cm
Hoogte 23,6 cm
Gewicht 270 gr
Materialen

18/8 roestvrijstaal (body en cap)
PP — Polypropyleen (cap)
Tritan (cup)
Siliconen (seal in cap and cup)
BPA en Ftalaat vrij