Search

back to top

Smiley melamine beker sfeer

Smiley melamine beker sfeer

Smiley melamine beker pink Smiley is een roze melamine beker met een gele nostalgische smiley en aan de andere kant van de beker de tekst" Take the time to smile" De beker is super praktisch voor zowel kinderen als volwassenen. De smiley melamine beker kan overal voor worden gebruikt – om te drinken, voor potloden of voor een picknick.  Dit product is gemaakt van melamine dat praktisch, duurzaam en essentieel is voor het dagelijks leven, feesten, picknicks en nog veel meer. De  melamine bekers zijn van de hoogste kwaliteit, herbruikbaar en vrij van bisfenol A en ftalaten. RICE gebruikt EU-gecertificeerde testrapporten, goedgekeurd door de ‘Danish Veterinary and Food Administration’. Melamine kan in de vaatwasser maar is niet geschikt voor de magnetron. Afmeting:13cm Diameter:9cm Inhoud: 500ml

Smiley melamine beker pink

Smiley is een roze melamine beker met een gele nostalgische smiley en aan de andere kant van de beker de tekst” Take the time to smile” De beker is super praktisch voor zowel kinderen als volwassenen.

De smiley melamine beker kan overal voor worden gebruikt – om te drinken, voor potloden of voor een picknick. 

Dit product is gemaakt van melamine dat praktisch, duurzaam en essentieel is voor het dagelijks leven, feesten, picknicks en nog veel meer.

De  melamine bekers zijn van de hoogste kwaliteit, herbruikbaar en vrij van bisfenol A en ftalaten.

RICE gebruikt EU-gecertificeerde testrapporten, goedgekeurd door de ‘Danish Veterinary and Food Administration’.

Melamine kan in de vaatwasser maar is niet geschikt voor de magnetron.

Afmeting:13cm

Diameter:9cm

Inhoud: 500ml