Search

back to top

Smiley melamine beker gestreept sfeer

Smiley melamine beker gestreept sfeer

Smiley melamine beker Smiley is een melamine beker met roze en blauwe strepen en een gele nostalgische smiley. De beker is super praktisch voor zowel kinderen als volwassenen. De smiley melamine beker kan overal voor worden gebruikt - om te drinken, voor potloden of voor een picknick.  Dit product is gemaakt van melamine dat praktisch, duurzaam en essentieel is voor het dagelijks leven, feesten, picknicks en nog veel meer. De  melamine bekers zijn van de hoogste kwaliteit, herbruikbaar en vrij van bisfenol A en ftalaten. RICE gebruikt EU-gecertificeerde testrapporten, goedgekeurd door de ‘Danish Veterinary and Food Administration’. Melamine kan in de vaatwasser maar is niet geschikt voor de magnetron. Afmeting:9cm

Smiley melamine beker

Smiley is een melamine beker met roze en blauwe strepen en een gele nostalgische smiley. De beker is super praktisch voor zowel kinderen als volwassenen.

De smiley melamine beker kan overal voor worden gebruikt – om te drinken, voor potloden of voor een picknick. 

Dit product is gemaakt van melamine dat praktisch, duurzaam en essentieel is voor het dagelijks leven, feesten, picknicks en nog veel meer.

De  melamine bekers zijn van de hoogste kwaliteit, herbruikbaar en vrij van bisfenol A en ftalaten.

RICE gebruikt EU-gecertificeerde testrapporten, goedgekeurd door de ‘Danish Veterinary and Food Administration’.

Melamine kan in de vaatwasser maar is niet geschikt voor de magnetron.

Afmeting:9cm