Search

back to top

Handzeep Jojoba

Handzeep Jojoba

Bio zeep green clay organic L'équilibrant Jojoba Een effectieve biologische zeep nodig die alles doet en je huid niet uitdroogt? Gefrustreerd door te veel variatie? Dan is deze bar alles wat je nodig hebt. Het is zacht genoeg om de meest gevoelige huid te reinigen zonder het uit te drogen, hoe vaak je het ook gebruikt - en ja zelfs op je gezicht! Voor de  Jojoba zeep is er biologische boters en oliën gebruikt om vervolgens zeep te maken via een "koud proces" dat de voedingsstoffen in de zeep houdt en zorgt voor perfecte resultaten zoals een schone, gladde en gehydrateerde huid. En dankzij het zijdezachte gevoel van de klei, is het ook een perfecte scheerstaaf, waardoor het mes gemakkelijk over de huid glijdt.  Handgemaakt in Frankrijk.

Bio zeep green clay organic L’équilibrant Jojoba

Een effectieve biologische zeep nodig die alles doet en je huid niet uitdroogt? Gefrustreerd door te veel variatie? Dan is deze bar alles wat je nodig hebt.

Het is zacht genoeg om de meest gevoelige huid te reinigen zonder het uit te drogen, hoe vaak je het ook gebruikt – en ja zelfs op je gezicht!

Voor de  Jojoba zeep is er biologische boters en oliën gebruikt om vervolgens zeep te maken via een “koud proces” dat de voedingsstoffen in de zeep houdt en zorgt voor perfecte resultaten zoals een schone, gladde en gehydrateerde huid.

En dankzij het zijdezachte gevoel van de klei, is het ook een perfecte scheerstaaf, waardoor het mes gemakkelijk over de huid glijdt. 

Handgemaakt in Frankrijk.