Search

back to top

Set 3 productzakken sfeer

Set 3 productzakken sfeer

Set 3 herbruikbare productzakken katoen Maak een klimaatvriendelijke keuze door over te stappen van plastic zakken voor eenmalig gebruik naar herbruikbare productzakken. Elke producttas is gemaakt van ademend mesh-net en heeft een trekkoordsluiting om te voorkomen dat de producten bederven of in je tas of koelkast terechtkomen. Naast het opbergen van producten, werken deze tassen ook uitstekend voor delicaat wasgoed, het opbergen van speelgoed voor kinderen, cadeautassen en opbergers voor in huis. Deze set van 3 markttassen is het perfecte cadeau voor je milieuvriendelijke vrienden en familie. Afmeting: 27cm x 27cm Set van 3 mesh katoenen productzakken Sluiting met trekkoord Geverfd in 3 vrolijke kleuren - roest, lila en jager Geweldig alternatief voor plastic zakken Gerold en verpakt met elastische hang tag

Set 3 herbruikbare productzakken katoen

Maak een klimaatvriendelijke keuze door over te stappen van plastic zakken voor eenmalig gebruik naar herbruikbare productzakken.

Elke producttas is gemaakt van ademend mesh-net en heeft een trekkoordsluiting om te voorkomen dat de producten bederven of in je tas of koelkast terechtkomen.

Naast het opbergen van producten, werken deze tassen ook uitstekend voor delicaat wasgoed, het opbergen van speelgoed voor kinderen, cadeautassen en opbergers voor in huis.

Deze set van 3 markttassen is het perfecte cadeau voor je milieuvriendelijke vrienden en familie.

Afmeting: 27cm x 27cm

Set van 3 mesh katoenen productzakken

Sluiting met trekkoord

Geverfd in 3 vrolijke kleuren – roest, lila en jager

Geweldig alternatief voor plastic zakken

Gerold en verpakt met elastische hang tag