Search

back to top

Eeboo Otter puzzel 64 stuks vanaf 5 jaar

Eeboo Otter puzzel 64 stuks vanaf 5 jaar

Eeboo Otter puzzel 64 stuks vanaf 5 jaar Deze bekroonde otter puzzel met 64 puzzelstukjes is geïllustreerd door Uta Krogmann. Met grote stukken is deze puzzel perfect voor kinderen vanaf 5 jaar. Deze vierkante puzzel van 38cm x 38cm is een geweldige activiteit voor het hele gezin. Puzzels zijn educatief voor kleine kinderen! Het samenstellen van een puzzel helpt bij de ontwikkeling van patroon-, vorm- en kleurherkenning. Kinderen voelen zich uitgedaagd door de taak en zijn trots op de voltooiing ervan! De mooie otter puzzel is geïllustreerd door Uta Krogmann voor het Amerikaanse merk Eeboo. Gedrukt op gerycled karton met plantaardige inkt. Afmeting puzzel: 38cm x 38cm Leeftijd: vanaf 5 jaar

Eeboo Otter puzzel 64 stuks vanaf 5 jaar

Deze bekroonde otter puzzel met 64 puzzelstukjes is geïllustreerd door Uta Krogmann. Met grote stukken is deze puzzel perfect voor kinderen vanaf 5 jaar.

Deze vierkante puzzel van 38cm x 38cm is een geweldige activiteit voor het hele gezin. Puzzels zijn educatief voor kleine kinderen! Het samenstellen van een puzzel helpt bij de ontwikkeling van patroon-, vorm- en kleurherkenning. Kinderen voelen zich uitgedaagd door de taak en zijn trots op de voltooiing ervan!

De mooie otter puzzel is geïllustreerd door Uta Krogmann voor het Amerikaanse merk Eeboo.

Gedrukt op gerycled karton met plantaardige inkt.

Afmeting puzzel: 38cm x 38cm

Leeftijd: vanaf 5 jaar