Search

back to top

Honing speelboek Ingela P Arrhenius

Honing speelboek Ingela P Arrhenius

Honing speelboek Ingela P Arrhenius ‘Het winkeltje van Ingela: Honing’ is een mooi groot speelboekje van stevig schuim in de vorm van een honingspot. In dit boekje leer je alles wat je moet weten over honing. Waar komt honing vandaan? Hoe kunnen bijen honing maken? Hoe komt het in de winkel terecht? En wat kun je er allemaal mee doen? Al deze vragen en meer worden beantwoord aan de hand van Ingela P Arrhenius’ herkenbare, minimalistische illustraties. Als je het boekje dicht doet is het net een grote pot honing, gemaakt van stevig schuim en geschikt om winkeltje mee te spelen. 12 pagina's

Honing speelboek Ingela P Arrhenius

‘Het winkeltje van Ingela: Honing’ is een mooi groot speelboekje van stevig schuim in de vorm van een honingspot.

In dit boekje leer je alles wat je moet weten over honing. Waar komt honing vandaan? Hoe kunnen bijen honing maken? Hoe komt het in de winkel terecht? En wat kun je er allemaal mee doen?

Al deze vragen en meer worden beantwoord aan de hand van Ingela P Arrhenius’ herkenbare, minimalistische illustraties. Als je het boekje dicht doet is het net een grote pot honing, gemaakt van stevig schuim en geschikt om winkeltje mee te spelen.

12 pagina’s