Search

back to top

Dopper Drinkbus Moody Mint

Dopper Drinkbus Moody Mint

Dopper Drinkbus Moody Mint 450ml De Moody Mint drinkbus is uit de allerlaatste nieuwe collectie van Dopper. De lichtgewicht drinkbus kan gemakkelijk in de vaatwasmachine tot 65°C en is BPA-en ftalaatvrij. Fles en beker Dan hebben we het nog niet eens over de extra's. Zoals het feit dat de opening een diameter heeft die een optimale waterstroom en drinkgemak garandeert (geen grapje). Of het unieke, bekroonde driedelige ontwerp waardoor je een Dopper gemakkelijk vult, uit elkaar haalt om schoon te maken, en de bovenste helft van de fles als beker kunt gebruiken. Geniaal. Fles met een missie Het merk Dopper is een Certified B Corporation. Elke verkochte fles vermindert plasticvervuiling en biedt toegang tot schoon drinkwater in Nepal. In 2020 lanceerde Dopper een wereldwijde beweging die een golf van verandering creëerde , groot genoeg om onze oceanen te redden van plasticvervuiling. Duurzaamheid De Dopper Original wordt in Nederland gemaakt met behulp van windenergie. Alle Dopper flessen zijn gemaakt van 100% recyclebare materialen. Specificaties Afmetingen en gewicht Inhoud 450 ml Diameter 6 cm Hoogte 24 cm Gewicht 101 gram Materialen

Dopper Drinkbus Moody Mint 450ml

De Moody Mint drinkbus is uit de allerlaatste nieuwe collectie van Dopper. De lichtgewicht drinkbus kan gemakkelijk in de vaatwasmachine tot 65°C en is BPA-en ftalaatvrij.

Fles en beker
Dan hebben we het nog niet eens over de extra’s. Zoals het feit dat de opening een diameter heeft die een optimale waterstroom en drinkgemak garandeert (geen grapje). Of het unieke, bekroonde driedelige ontwerp waardoor je een Dopper gemakkelijk vult, uit elkaar haalt om schoon te maken, en de bovenste helft van de fles als beker kunt gebruiken. Geniaal.

Fles met een missie
Het merk Dopper is een Certified B Corporation. Elke verkochte fles vermindert plasticvervuiling en biedt toegang tot schoon drinkwater in Nepal. In 2020 lanceerde Dopper een wereldwijde beweging die een golf van verandering creëerde , groot genoeg om onze oceanen te redden van plasticvervuiling.

Duurzaamheid

De Dopper Original wordt in Nederland gemaakt met behulp van windenergie.
Alle Dopper flessen zijn gemaakt van 100% recyclebare materialen.
Specificaties

Afmetingen en gewicht

Inhoud 450 ml
Diameter 6 cm
Hoogte 24 cm
Gewicht 101 gram
Materialen