Search

back to top

Kartotek wenskaart Layer cake Sweet birthday wishes

Kartotek wenskaart Layer cake Sweet birthday wishes

Kartotek Wenskaart Layer cake - Sweet Birthday wishes Kartotek Copenhagen is een Deens grafisch merk. De Deense ontwerpster Julie ontwerpt kleine alledaagse momenten wanneer we blij zijn met onszelf of tijd delen met degene waar we voor zorgen. De visie van het ontwerpproces is " kunnen we het eenvoudiger maken?" De ontwerpen van het Deense designmerk Kartotek weerspiegelen een Scandinavische eenvoud met een moderne en toch klassieke grafische touch.  De Deense naam "Kartotek" is afkomstig van een kaart-index of meubilair,gebruikt in bibliotheken om informatie te bewaren. Gedrukt op FSC papier,inclusief een A6 bruine kraft enveloppe.

Kartotek Wenskaart Layer cake – Sweet Birthday wishes

Kartotek Copenhagen is een Deens grafisch merk. De Deense ontwerpster Julie ontwerpt kleine alledaagse momenten wanneer we blij zijn met onszelf of tijd delen met degene waar we voor zorgen.

De visie van het ontwerpproces is ” kunnen we het eenvoudiger maken?”

De ontwerpen van het Deense designmerk Kartotek weerspiegelen een Scandinavische eenvoud met een moderne en toch klassieke grafische touch. 

De Deense naam “Kartotek” is afkomstig van een kaart-index of meubilair,gebruikt in bibliotheken om informatie te bewaren.

Gedrukt op FSC papier,inclusief een A6 bruine kraft enveloppe.