Search

back to top

Wenskaart Happy Birhday Pooch Walking

Wenskaart Happy Birhday Pooch Walking

Wenskaart Happy Birhday Pooch Walking Carolyn Suzuki Carolyn Suzuki woont in Los Angeles en maakt prachtige illustraties met felle kleuren en speelse patronen die vreugde en diversiteit naar voor brengen. Met haar mooie illustraties met een tikkeltje humor steunt ze verschillende goede doelen zoals mensenrechten en het klimaat. Ze gebruikt het bereik van haar kunst in haar activisme om vrouwelijke ondernemers te ondersteunen. Carolyn heeft de laatste 8 jaar een wenskaartenbedrijf en verkoopt haar mooie illustraties van Japan tot Australië. Kidsdinge is dan ook fier om haar prachtige illustraties in Belgie te laten zien. De “Happy Birthday Pooch Walking!” dubbele wenskaart met is geprint op 100% gerecycled FSC papier van berk. De afmeting van de dubbele wenskaart is 10,8cm x 14cm.

Wenskaart Happy Birhday Pooch Walking Carolyn Suzuki

Carolyn Suzuki woont in Los Angeles en maakt prachtige illustraties met felle kleuren en speelse patronen die vreugde en diversiteit naar voor brengen.

Met haar mooie illustraties met een tikkeltje humor steunt ze verschillende goede doelen zoals mensenrechten en het klimaat.

Ze gebruikt het bereik van haar kunst in haar activisme om vrouwelijke ondernemers te ondersteunen.

Carolyn heeft de laatste 8 jaar een wenskaartenbedrijf en verkoopt haar mooie illustraties van Japan tot Australië.

Kidsdinge is dan ook fier om haar prachtige illustraties in Belgie te laten zien.

De “Happy Birthday Pooch Walking!” dubbele wenskaart met is geprint op 100% gerecycled FSC papier van berk.

De afmeting van de dubbele wenskaart is 10,8cm x 14cm.