Search

back to top

Beker emaille : 1.000.000 sterren

Beker emaille : 1.000.000 sterren

Beker emaille / 1.000.000 sterren All-inclusive 5-sterrenhotel, strandstoel gekibbel? Nee. Onze geëmailleerde mok is meer het type buiten onder de mokken. Een echte globetrotter die je onwankelbaar vergezelt op alle avonturen en met je de sterren telt … Formaat: Hoogte en diameter 8 cm, inhoud 0,3 l, gewicht 160 gr. Druk en materiaal: Eenkleurige bedrukking / zwart op email, gebrand. Met typeaanduiding op de onderkant. Wit handvat en zwarte rand. De beker is vaatwasmachinebestendig. Goed om te weten: De emaille bekers zijn handgemaakt in Duitsland in kleine aantallen. Kleine oneffenheden zijn tijdens de productie niet te vermijden en maken elke beker uniek.

Beker emaille / 1.000.000 sterren

All-inclusive 5-sterrenhotel, strandstoel gekibbel? Nee. Onze geëmailleerde mok is meer het type buiten onder de mokken. Een echte globetrotter die je onwankelbaar vergezelt op alle avonturen en met je de sterren telt …

Formaat:

Hoogte en diameter 8 cm, inhoud 0,3 l, gewicht 160 gr.

Druk en materiaal:

Eenkleurige bedrukking / zwart op email, gebrand. Met typeaanduiding op de onderkant. Wit handvat en zwarte rand. De beker is vaatwasmachinebestendig.

Goed om te weten:

De emaille bekers zijn handgemaakt in Duitsland in kleine aantallen. Kleine oneffenheden zijn tijdens de productie niet te vermijden en maken elke beker uniek.