Search

back to top

Dopper drinkbus Insulated Breaker Blue 580 ml sfeer 3

Dopper drinkbus Insulated Breaker Blue 580 ml sfeer 3

Dopper drinkbus Insulated Breaker Blue 580 ml Voor alle oceaanaanbidders ontwikkelden we onze mooiste blauwe fles tot nu toe (of ooit?). Een diepe tint, krachtig en vastberaden als een brekende golf. Onwrikbaar in de hitte of kou – Dopper Insulated Breaker Blue is er voor je. Wat er ook gebeurt Eén fles. Voor alle seizoenen. De oceanen redden. Het is een missie die 365 dagen per jaar doorgaat. De wegwerpflessen die onze oceanen vervuilen trekken zich er namelijk niks van aan of het buiten bloedheet of ijskoud is. En jij nu ook niet meer. Dankzij de nieuwe Dopper Insulated: de perfecte handlanger waarmee jij voor kraanwater kiest. Bij regen of zonneschijn (of een halve meter sneeuw), deze thermosfles houdt je water 9 uur warm of 24 uur koud. Bonus: het fles-en-beker-in-één-ontwerp maakt ‘m makkelijk om te vullen en schoon te houden. Voor jou, of je vaatwasser (tot 65 graden). Indrukwekkend? Zeker weten. Natuurlijk worden fantastische flessen op een fantastische manier geproduceerd. Dat houdt in: verantwoord. In overeenkomst met de BSCI-normen, om precies te zijn. En als ze klaar zijn worden ze verscheept met behulp van biobrandstoffen, dankzij onze samenwerking met het GoodShipping-programma. Specificaties   Inhoud 580 ml  Drie onderdelen, zeer eenvoudig schoon te maken   Vaatwasmachinebestendig tot 65°C   Verantwoord geproduceerd in China   Voor warm en koud water   Niet geschikt voor melkachtige dranken  Niet geschikt om te gebruiken in combinatie met de Dopper Sportdop  Afmetingen en gewicht   Diameter 7.3 cm  Hoogte 25.7 cm    Gewicht 380 g   Materialen   18/8 Roestvrijstaal (fles en dop)   PP — Polypropylene (dop)   Tritan (witte bekertje)   Siliconen (rand in de dop en het bekertje)   BPA en Ftalaat vrij De Dopper Insulated Breaker Blue thermos is ook verkrijgbaar in een kleinere versie van 350 ml.

Dopper drinkbus Insulated Breaker Blue 580 ml

Voor alle oceaanaanbidders ontwikkelden we onze mooiste blauwe fles tot nu toe (of ooit?). Een diepe tint, krachtig en vastberaden als een brekende golf. Onwrikbaar in de hitte of kou – Dopper Insulated Breaker Blue is er voor je. Wat er ook gebeurt

Eén fles. Voor alle seizoenen.
De oceanen redden. Het is een missie die 365 dagen per jaar doorgaat. De wegwerpflessen die onze oceanen vervuilen trekken zich er namelijk niks van aan of het buiten bloedheet of ijskoud is. En jij nu ook niet meer. Dankzij de nieuwe Dopper Insulated: de perfecte handlanger waarmee jij voor kraanwater kiest. Bij regen of zonneschijn (of een halve meter sneeuw), deze thermosfles houdt je water 9 uur warm of 24 uur koud. Bonus: het fles-en-beker-in-één-ontwerp maakt ‘m makkelijk om te vullen en schoon te houden. Voor jou, of je vaatwasser (tot 65 graden). Indrukwekkend? Zeker weten.

Natuurlijk worden fantastische flessen op een fantastische manier geproduceerd. Dat houdt in: verantwoord. In overeenkomst met de BSCI-normen, om precies te zijn. En als ze klaar zijn worden ze verscheept met behulp van biobrandstoffen, dankzij onze samenwerking met het GoodShipping-programma.

Specificaties  
Inhoud 580 ml 
Drie onderdelen, zeer eenvoudig schoon te maken  
Vaatwasmachinebestendig tot 65°C  
Verantwoord geproduceerd in China  
Voor warm en koud water  
Niet geschikt voor melkachtige dranken 
Niet geschikt om te gebruiken in combinatie met de Dopper Sportdop 
Afmetingen en gewicht  

Diameter 7.3 cm 
Hoogte 25.7 cm   
Gewicht 380 g  
Materialen  

18/8 Roestvrijstaal (fles en dop)  
PP — Polypropylene (dop)  
Tritan (witte bekertje)  
Siliconen (rand in de dop en het bekertje)  
BPA en Ftalaat vrij
De Dopper Insulated Breaker Blue thermos is ook verkrijgbaar in een kleinere versie van 350 ml.