Search

back to top

Dopper Steel 490ml

Dopper Steel 490ml

Dopper drinkbus steel 490ml Maak je sterk voor schone oceanen met de nieuwe Dopper Solid Steel! Deze robuuste roestvrijstalen waterfles is de nieuwste aanwinst in de bloedlijn van Staal. Met zijn 490 ml is deze rvs Dopper weliswaar kleiner dan de Dopper Steel, maar hij is zeker niet minder stoer en sexy Integendeel, deze drinkfles kan dankzij ‘t praktische formaat en bescheiden gewicht mee op elk avontuur. Zo blijf jij altijd en overal duurzaam gehydrateerd. Algemeen Inhoud: 490 ml  Drie onderdelen, waardoor makkelijk schoon te maken Vaatwasser bestendig tot 65 °C  Verantwoord geproduceerd in China Geschikt voor kraanwater Dit is geen thermosfles Materialen 18/8 Staal, roestvast (fles) Tritan (cup) TPE - Thermoplastic Elastomer (sluiting in dop) PP - polypropyleen (dop) Keurmerken BPA/weekmaker en gifvrij De missie van Dopper is om mensen de mogelijkheid te bieden om herbruikbare flesjes te verkiezen boven single-use waterflesjes om zo de waterbronnen van de wereld te beschermen.

Dopper drinkbus steel 490ml

Maak je sterk voor schone oceanen met de nieuwe Dopper Solid Steel! Deze robuuste roestvrijstalen waterfles is de nieuwste aanwinst in de bloedlijn van Staal. Met zijn 490 ml is deze rvs Dopper weliswaar kleiner dan de Dopper Steel, maar hij is zeker niet minder stoer en sexy

Integendeel, deze drinkfles kan dankzij ‘t praktische formaat en bescheiden gewicht mee op elk avontuur. Zo blijf jij altijd en overal duurzaam gehydrateerd.

Algemeen

Inhoud: 490 ml 
Drie onderdelen, waardoor makkelijk schoon te maken
Vaatwasser bestendig tot 65 °C 
Verantwoord geproduceerd in China
Geschikt voor kraanwater
Dit is geen thermosfles
Materialen

18/8 Staal, roestvast (fles)
Tritan (cup)
TPE – Thermoplastic Elastomer (sluiting in dop)
PP – polypropyleen (dop)
Keurmerken

BPA/weekmaker en gifvrij
De missie van Dopper is om mensen de mogelijkheid te bieden om herbruikbare flesjes te verkiezen boven single-use waterflesjes om zo de waterbronnen van de wereld te beschermen.