Search

back to top

Notebook-swimmers-A5-sfeer-1

Notebook-swimmers-A5-sfeer-1

Carolyn Suzuki Notebook Swimmers A5 Carolyn Suzuki woont in Los Angeles en maakt prachtige illustraties met felle kleuren en speelse patronen die vreugde en diversiteit naar voor brengen. Met haar mooie illustraties met een tikkeltje humor steunt ze verschillende goede doelen zoals mensenrechten. Ze gebruikt het bereik van haar kunst in haar activisme om vrouwelijke ondernemers te ondersteunen. Carolyn heeft de laatste 7 jaar een wenskaartenbedrijf en verkoopt haar mooie illustraties van Japan tot Australië. Kidsdinge is dan ook fier om haar prachtige illustraties in België te laten zien. Het A5 notebook met zachte kaft is een blanco notietieboek met 192 pagina's met een gouden "Notes" titel om al je aantekeningen, dromen, gedichten,.. in op te schrijven. Geprint op FSC papier gemaakt van berk. De afmeting van het A5 notebook is 14,8cm x 21cm.

Carolyn Suzuki Notebook Swimmers A5

Carolyn Suzuki woont in Los Angeles en maakt prachtige illustraties met felle kleuren en speelse patronen die vreugde en diversiteit naar voor brengen.

Met haar mooie illustraties met een tikkeltje humor steunt ze verschillende goede doelen zoals mensenrechten.

Ze gebruikt het bereik van haar kunst in haar activisme om vrouwelijke ondernemers te ondersteunen.

Carolyn heeft de laatste 7 jaar een wenskaartenbedrijf en verkoopt haar mooie illustraties van Japan tot Australië.

Kidsdinge is dan ook fier om haar prachtige illustraties in België te laten zien.

Het A5 notebook met zachte kaft is een blanco notietieboek met 192 pagina’s met een gouden “Notes” titel om al je aantekeningen, dromen, gedichten,.. in op te schrijven.

Geprint op FSC papier gemaakt van berk. De afmeting van het A5 notebook is 14,8cm x 21cm.